Palež pred jutro

ZAPALILI AUTOMOBILE: U Brodu izgorjela tri automobila, četvrti oštećen

Ugašen je požar u kojem su u srijedu ujutro u dvorištu zgrade u središtu Slavonskog Broda potpuno izgorjela tri osobna automobila, a četvrti je oštećen, te policija uz nazočnosti inspektora zaštite od požara provodi očevid kako bi se utvrdili uzroci požara.

Policija za sada ne govori o mogućem uzrocima, no neslužbeno se doznaje kako je moguće da je požar izazvan namjerno jer je na jednom od automobila razbijeno staklo i bio je pomaknut s mjesta na kojem su ga vlasnici parkirali.

Dojavu o požaru u središtu grada na broju 46 u ulici Petra Krešimira IV. policija je dobila u 5 sati. Požar je buknuo u dvorištu stambeno-poslovne zgrade, u kojoj je i sjedište Obrtničke komore Brodsko-posavske. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Sva vozila su u vlasništvu stanara zgrade u čijem se dvorištu dogodio požar.

“Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Uz nazočnosti inspektora zaštite od požara utvrđuju se uzroci, važne činjenice i okolnosti nastanka požara”, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Povratak na Net.hr