NEZADOVOLJAN POSTUPANJEM

ZAGREPČANIN UGRIZAO POLICAJCA: Zubima mu nanio teške ozljede i sebi priskrbio tretman na – psihijatriji

Nakon napada, 50-godišnjak je završio u psihijatrijskoj ustanovi, a ugrizeni policajac s teškom ozljedom na Klinici za traumatologiju

Jedan 50-godišnji Zagrepčanin završio je u psihijatrijskoj ustanovi, nakon što je u četvrtak oko 18 sati, vjerojatno revoltiran policijskim postupanjem, u svom stanu u Draškovićevoj ulici ugrizao policajca. Ipak, boravak na psihijatriji neće ga osloboditi od kriminalističkog istraživanja i kaznene odgovornosti, jer se njegovo ispitivanje očekuje kad bude priseban. S druge strane, policajcu je pomoć pružena u obližnjoj Klinici za traumatologiju, gdje su mu ustanovili teške ozljede.

“Tijekom pružanja intervencije, policijski su službenici radi odbijanja napada i svladavanja otpora uporabili sredstva prisile nad 50-godišnjakom, kojom prilikom je on ugrizao policijskog službenika i teško ga ozlijedio. Liječnička pomoć ozlijeđenom policijskom službeniku pružena je u Klinici za traumatologiju, dok je osumnjičenom pružena u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi nakon čega će biti provedeno kriminalističko istraživanje”, otkrili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Povratak na Net.hr