PODIGNUTA KAZNENA PRIJAVA

ZAGREPČANIN U STANOVIMA UZGAJAO MARIHUANU: Policija mu zaplijenila preko 100 stabljika konoplje i kompletni laboratorij

Osim droge policija je zaplijenila i kompletan laboratorij za uzgoj marihuane sa sustavom za ventilaciju i filtriranje zraka te emitiranje svjetlosti

U policijskom pritvoru završio je 45-godišnji uzgajivač marihuane u čijim je stanovima zaplijenjeno preko tri kilograma marihuane, ali i stotinjak stabljika konoplje te 12 kilograma suhog marihuaninog lišća, izvijestila je policija.

Zbog sumnje da se 45-godišnjak bavi proizvodnjom i prodajom droga policija je ishodila sudski nalog i u njegovu stanu u Dubravi pronašla 566 grama marihuane pakirane u tri vrećice i 7.000 kuna.

No, pretragom njegova drugog stana u Maksimiru nađeno je još 2.524 grama marihuane, 116 stabljika indijske konoplje i 12.010 grama suhog lišća. Osim droge policija je zaplijenila i digitalnu vagu, ali i kompletan laboratorij za uzgoj konoplje sa sustavom za ventilaciju i filtriranje zraka te emitiranje svjetlosti.

“Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava”, izvijestila je policija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr