OČEVID JE U TIJEKU

ZAGREPČANE JE RANO JUTROS PROBUDILA SNAŽNA EKSPLOZIJA: ‘Srce mi je stalo. Što god da je bilo, bilo je strašno’

Eksplozija se dogodila u 4.15 sati nedaleko od ugostiteljskog objekta u Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu

Jutros je u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca odjeknula snažna eksplozija. Policijska uprava zagrebačka je izvijestila kako se eksplozija dogodila u 4.15 sati nedaleko od ugostiteljskog objekta, prenosi RTL.

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih, a nije još poznato ni o kakvom se eksplozivnom sredstvu radi. Do eksplozije je došlo pored ugostiteljskog objekta, doznaje N1 iz policije. Oštećen je ugostiteljski objekt i obližnja dva prozora stana.

Građani su na Facebooku napisali da ih je zvuk eksplozije uznemirio. “Ovo je bio više zastrašujući zvuk. Nema više spavanja od šoka”, “Srce mi je stalo. Što god da je bilo, bilo je strašno”, napisali su neki od stanara koje je zvuk probudio.

Policijska uprava zagrebačka je izvijestila da je u utorak oko 4.15 sati u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca, pored terase ugostiteljskog objekata, došlo do eksplozije za sada neutvrđenog eksplozivnog sredstva. Oštećena je staklena stijena terase navedenog objekta te dva prozora stana na prvom katu vlasništvo 78-godišnjaka, javlja RTL.

Očevid je u tijeku, a po dovršetku će biti poznato više informacija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr