VELIKA ZAPLJENA

ZAGREBAČKA POLICIJA OTKRILA TAJNI LABORATORIJ U TRNAVI: U kući uzgajao travu, pogledajte fotografije

Osumnjičenik je od lipnja 2018. godine do veljače 2019. godine u stanu obiteljske kuće na području Trnave korištenjem uređaja za emitiranje svijetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio potrebne uvjete za umjetni uzgoj

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, javlja Policijska uprava zagrebačka.

VELIKA ZAPLJENA MARIHUANE KOD ILOKA: Zagrepčanin pokušao prokrijumčariti 74 kilograma marihuane

Pretražena kuća i stan

Temeljem naloga policija je 11. veljače 2019. godine pretražila kuću osumnjičenog za uzgoj i preprodaju marihune na području Zagreba u kojoj je pronađen laboratorij za uzgoj marihuane opremljen sa sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje zraka s 204 stabljika konoplje i  236 grama marihuane.

Istog dana, policija je pretražila drugi stan koji koristi 37-godišnjak u kojem je pronađeno još 1914 grama marihuane pakirano u 11 staklenki, jedna plastična vrećica te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje mase.

Stvorio idealne uvjete za uzgoj

Osumnjičenik je od lipnja 2018. godine do veljače 2019. godine u stanu obiteljske kuće na području Trnave korištenjem uređaja za emitiranje svijetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio potrebne uvjete za umjetni uzgoj bilja gdje je sadio konoplju koju je potom sušio i usitnjavao. Nakon toga bi tako pripremljenu marihuanu u stanu na području Medveščaka prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, navodi PU zagrebačka.

UZ TRUMPA, ODABRALI I MARIHUANU: Još tri američke savezne države legalizirale ‘travu’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr