GLAVNI OSUMNJIČENI JE - NJEN SIN / Ubojstvo u Splitu: Žena je prvo zapaljena pa bačena u kadu! Traži se odgovor na jedno ključno pitanje

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Iako se prvotno mislilo da je uzrok smrti utapanje pošto je tijelo pronađeno u kadi, čudno je u svemu bilo to što joj je prednji dio tijela bio prekriven opeklinama

4.10.2021.
19:21
Miranda Cikotic/PIXSELL
Play logo

Splitska policija u nedjelju je u jednom stanu pronašla tijelo mrtve žene (60), a slučaj se počeo raspetljavati. Slobodna Dalmacija piše da je policija u ponedjeljak poslijepodne u svojstvu osumnjičenika saslušala 39-godišnjeg B. S., starijeg od dvojice sinova preminule žene. Nesretna žena je navodno doslovno zapaljena.

Image
U stanu u Splitu pronađena mrtva žena /

Policija pokušava saznati što se dogodilo

Image
U stanu u Splitu pronađena mrtva žena /

Policija pokušava saznati što se dogodilo

"U događaju o kojem smo jučer izvijestili, a gdje je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe, utvrđeni su elementi kaznenog djela. Danas je uhićena jedna osoba te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo", izvijestili su u ponedjeljak iz splitske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključno pitanje: Je li slučajno zapaljena ili je bila izravna namjera?

Iako se prvotno mislilo da je uzrok smrti utapanje pošto je tijelo pronađeno u kadi, čudno je u svemu bilo to što joj je prednji dio tijela bio prekriven opeklinama.

Istraga će utvrditi kako je došlo do smrti odnosno da li je sin majku slučajno zapalio pa je pokušao ugasiti bacivši je u kadu punu vode ili se ubojstvo odigralo na neki drugačiji način u kojem je postojala izravna namjera, a sve je ostalo napravljeno da se prikrije zlodjelo.

Tijekom obrade, policijski istražitelji zbog nekih spornih detalja posumnjali su u priču 39-godišnjeg sina. Neslužbeno se doznaje da ima određenih psihičkih tegoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo