[FOTO/VIDEO] U RADAKOVU

ZA OVO SU MOGLI DOBITI ČAK 7 MILIJUNA KN! Bosanac i Slovenac pali sa 481 kg ‘trave’. Prevozili su je u paketima u kombiju…

Osumnjičenici su jučer predani pritvorskom nadzorniku, uz odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu

Policijski službenici Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Zagreb, Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 41-godišnjim državljaninom Slovenije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, javlja PU zagrebačka.


“Osnovano se sumnja da su navedeno kazneno djelo počinili zajedno, na način da su temeljem prethodnog dogovora o suradnji na zasad neutvrđeni način zajedno nabavili veću količinu marihuane. Potom su je prevozili kombi vozilom, a na području općine Kraljevec na Sutli, u mjestu Radakovo su ih zatekli policijski službenici. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga navedenog kombi vozila te je tom prilikom pronađena marihuana ukupne težine 481 kilogram upakirana u veći broj zasebnih paketa. Ukupna vrijednost zaplijenjene droga procjenjuje se na pet do sedam milijuna kuna”, navodi policija.

Osumnjičenici su jučer predani pritvorskom nadzorniku, uz odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povratak na Net.hr