SAD MU GA ZAISTA MORA VRATITI

‘VRATI MI LAPTOP, DAT ĆU TI ČAK I NOVČANU NAGRADU’: Šibenčanin drskom lopovu poslao neobičnu poruku

Neobičan poziv uputio je Šibenčanin Karlo Orbanić lopovu koji mu je iz automobila ukrao laptop.

Orbanić, naime, poziva nepoznatog kradljivca da mu vrati ukradeni laptop, a da ga zauzvrat neće prijaviti policiji. Štoviše, obećao mu je i novčanu nagradu, piše portal ŠibenikIN.

Laptop ima samo sentimentalnu vrijednost

Orbaniću je nepoznati lopov u noći sa subote na nedjelju provalio u automobil dok je u Vodicama bio na svadbi svoje sestre. Iako je krađu već prijavio policiji, ipak je pozvao lopova da mu bez većih posljedica vrati laptop koji se ne može prodati za mnogo novca, ali vlasniku predstavlja veliku sentimentalnu vrijednost.

“U laptopu i na hard disku koje je ovaj ukrao iz automobila su brojne fotografije i neki dokumenti koje je nemoguće nadoknaditi, a sumnjam da bi lopov za njega dobio više od 500 kuna. Zato ga pozivam da mi vrati laptop, a ja ga neću prijaviti policiji, a čak ću ga i nagraditi s 500 kuna. Neka ga ostavi negdje i javi mi, ne moramo se ni vidjeti”, kazao je Orbanić za ŠibenikIN.

Poziva ga da mu se javi preko Facebooka

Orbanić je poručio lopovu da njegov broj telefona može pronaći na Facebooku, a zamolio je i druge da proslijede njegov profil kako bi ga vidjelo što više ljudi.

Inače, policija je jučer oko podneva obavila očevid u Vodicama, na mjestu gdje je provaljeno u Orbanićev automobil.

 

 

Povratak na Net.hr