ZAUSTAVILI GA U OGULINU

VOZIO POPRILIČNO PIJAN, BEZ VOZAČKE DOZVOLE, A JOŠ JE I VRIJEĐAO POLICAJCE: Osudili ga na zabranu vožnje i 17 dana zatvora

Dok su policajci provodili nadzor u prometu, vozač i njegov 23-godišnji suvozač vrijeđali su ih, što je kažnjivo po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, te će se za to protiv njih nadležnom sudu podnijeti optužni prijedlozi

Zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole u četvrtak je višestruki počinitelj prekršaja (43) iz Ogulina osuđen na karlovačkom Općinskom sudu na godinu i pol dana zabrane upravljanja motornim vozilom i 17-dnevnim zatvorom, priopćila je u petak policija.

Policajci su u Ogulinu u večernjim satima 20. siječnja utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka 43-godišnjak upravlja pod utjecajem alkohola od 2,19 promila i to prije stjecanja prava da vozi.

Dok su policajci provodili nadzor u prometu, vozač i njegov 23-godišnji suvozač vrijeđali su ih, što je kažnjivo po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, te će se za to protiv njih nadležnom sudu podnijeti optužni prijedlozi, stoji u priopćenju karlovačke Policijske uprave.

Povratak na Net.hr