VOZAČICA MERCEDESA U DARUVARU NALETJELA NA PJEŠAKU KOJI JE POGINUO: Ona ostala nepomično ležati na zemlji

Od siline udarca njezin se Mercedes zarotirao i pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju

Pješak u dobi od 73 godine podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9 sati kod daruvarske tržnice. Načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa, za MojPortal potvrdio je da je pješak preminuo i kako je očevid još u tijeku.

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta događaj, do nesreće je došlo kada je vozačica Mercedesa B klase, koja je išla iz smjera budućeg Veteranskog centra prema gradu, na križanju s Frankopanskom ulicom oduzela prednost Škodi koja je dolazila iz smjera KTC-a.

PIJANI VOZAČ AUTOBUSA PREVOZIO PUTNIKE: ‘Prvo se zabio retrovizorom u stup i onda išao u rikverc i udario s vratima’

Vozačica ostala nepomično ležati

Od siline udarca njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico.

Na mjesto nesreće odmah je došla Hitna pomoć koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji.

“Čuo se strašan udarac. Vidjeli smo da je vozačica Mercedesa oduzela prednost Škodi, usput pokupila pješaka i završila u Botićevoj ulici gdje se zabila u parkiranog Tica”, rekao je jedan očevidac prometne nesreće za MojPortal.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE TRAGEDIJA NA KRKU: Auto je izletio i pao u duboku provaliju, preminula su dva mladića

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr