Vozači Cammea napadnuti nožem i palicom!

Nasilju nad taksistima Cammea, čini se nema kraja. U Zagrebu su u samo sat vremena hladnim oružjem brutalno napadnuta dva takstista. Nakon mjeseci maltretiranja koje proživljavaju i batina koje su dobivali od konkurencije, sada su nasrnuli i putnici!

Miroslav Hoffman, glasnogovornik Taxi Cammea priopćio je medijima kako su u srijedu rano ujutro, oko dva sata zabilježena dva napada na njihove taksiste. Prvi se dogodio na području Čučerja, a drugi nedaleko od te zagrebačke lokacije i to dok je prva žrtva davala izjavu policiji!

“Putnik, koji je prema našim informacijama poslije uhićen i optužen za pokušaj ubojstva, nožem je na odredištu vožnje napao našeg vozača A. Š. Djelatnik Cammea u posljednji je trenutak uspio pobjeći pa je pomahnitali putnik potom nožem zadao više uboda muškarcu koji je izašao iz kuće na odredištu”, napisao je Hoffman za prvi napad.

Izudarao taksista metalnom palicom po glavi i ukrao vozilo

Drugi napad bio je daleko ozbiljniji: napadač je taksista izudarao metalnom palicom po glavi, a zatim mu ukrao vozilo.

“Napadač je bio putnik, koji je na kraju vožnje zatražio da mu vozač preda novac i novčanik. Naš djelatnik Z. F. nije se opirao tjelesno mnogo jačem i očigledno mlađem naoružanom napadaču. Premda mu je bez opiranja predao novčanik, dobio je udarac, izbačen je iz vozila, primio je još nekoliko udaraca, a zatim je napadač sjeo u naš automobil i pobjegao”, ispričao je Večernjem listu glasnogovornik Taxi Cammea o drugom napadu na vozača Cammea.

Vozilo je pronađeno u jarku pored jednog makadamskog puta u Dubravi, a osim novčanika i utrška, iz automobila je otuđen uređaj za navigaciju i mobitel.

Povratak na Net.hr