ŠOKIRANA MAJKA

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR: Bivši muž Vinkovčanki poslao fotografiju njihovog 3-godišnjaka s kokainom!

Majka iz Vinkovaca odlučila je prijaviti bivšeg supruga nakon što joj je poslao fotografiju njihovog trogodišnjeg sinčića kojeg je snimio nakon što ga je posjeo za stol i pred njega stavio pet ‘lajni’ kokaina.

Iako u strahu od bivšeg supruga, zabrinuta i šokirana majka odlučila je najprije otići u Centar za socijalnu skrb u Vinkovcima, no tamo je nisu htjeli saslušati, ispričala je novinarima emisije Provjereno na Novoj TV.

DRAMA NA HITNOJ U ZAGREBU: Djevojčici (4) pozlilo od kokaina koji je uzela roditeljima!

Rastali se zbog suprugovog drogiranja

Potom je otišla na policiju, nakon čega su je ipak odlučili primiti i u Centar za socijalnu skrb i uzeti njezin iskaz. Ona i suprug razveli su se, kaže, upravo zbog njegova učestalog drogiranja. On je ‘pao’ i u međunarodnoj policijskoj akciji Big Devil u kojoj je u njegovoj kući zaplijenjena droga. Otac je dijete fotografirao dok je bilo kod njega u posjetu.

Centar za socijalnu skrb nije poduzeo ništa

No i nakon davanja iskaza u Centru za socijalnu skrb, po pitanju zaštite djeteta nije ništa poduzeto. Majci su ondje, kaže ona, poručili da tuži bivšeg supruga jer on ne želi pristati na izmjene prava na viđanje djeteta.

“Mora li se dogoditi tragedija poput djeteta koje je završilo na hitnoj zbog predoziranja da bi institucije reagirale”, zapitala se očajna majka.

VODITELJSKI PAR DROGIRAO 4-MJESEČNU BEBU KOKAINOM: ‘Mislila sam da joj neće biti ništa’

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr