GOVORILA DA JE KIP SOTONA

VANDALSKI ČIN: Žena zalila fekalijama spomenik Grgura Ninskog; Liječnici rekli da nije za psihijatriju

Žena je odvedena na pregled na psihijatriju, međutim, zaključak liječnika je da ova gospođa nije slučaj za njih pa je prebačena u policijsku postaju

Policija u Splitu je morala intervenirati nakon što su dobili prijavu da je žena danas u podne prosula kantu fekalija na spomenik Grguru Ninskom. Žena je uhićena, a kako javlja Dalmatinski portal, riječ je o istoj ženi koju su prije dva dana spašavali iz kuće u Diminisovoj ulici u Splitu. Podsjetimo, gospođa ima 64 godine te je australskog državljanstva.

Nakon što je nedužni kip zalila fekalijama, odmah su je do dolaska policije zadržali prodavači s obližnjih štandova. Žena je odvedena na pregled na psihijatriju, međutim, zaključak liječnika je da ova gospođa nije slučaj za njih pa je prebačena u policijsku postaju.

Razgovor s inspektorima je u tijeku. Prema pisanju Dalmatinskog portala, razlog ovog vandalskog čina nije poznat, ali su 64-godišnjakinju na istom mjestu i jučer prodavači vidjeli. Kažu da je pljuvala po spomeniku i govorila da se radi o sotoni. Prodavači su je otjerali, ali danas se žena vratila s kantom punom fekalija.

Najvjerojatnije je da će biti ponovno privedena na Prekršajni sud.

 

Povratak na Net.hr