ŠTETE KAO U PRIČI

VANDAL U SULUDOJ AKCIJI: 25-godišnjak namjerno palio kontejnere u Zadru i uništio nadzorne kamere

Mladića se također sumnjiči da je 3. prosinca 2019. godine u Glagoljaškoj ulici u Zadru, provalio u građevinski kontejner u vlasništvu trgovačkog društva, a potom namjerno na kontejneru izazvao požar, kojom prilikom je izgorjela veća količina raznog građevinskog alata, vrijednosti oko 100.000 kuna

Zadarski policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg sumnjiče za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. K tome, mladić je osumnjičen i za dva kaznena djela oštećenje tuđe stvari.

Kako piše eZadar, 25-godišnjeg mladića se sumnjiči da je 18. siječnja 2021. godine u noćnim satima na Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru namjerno izazvao požar na kontejneru za smeće, koji se proširio na ostala dva kontejnera.

ZAGREBAČKI VATROGASCI GASILI STAN NA SEDMOM KATU ZGRADE: Jedna osoba se nagutala dima; Za sve je kriv adventski vijenac?

Palio kontejnere i oštetio nadzorne kamere

U požaru su izgorjela dva kontejnera, dok je treći djelomično nagorio kao i obližnja razvodna kutija za telekomunikaciju. Materijalna šteta pričinjena trgovačkim društvima bit će naknadno utvrđena. Nadalje, eZadar piše da se mladića sumnjiči da je iste noći u ulici Ljudevita Posavskog u Zadru, namjerno oštetio dvije nadzorne kamere i rampu na ulazu u garažu objekta Opće bolnice Zadar, čime je pričinio materijalnu štetu od preko 50.000 kuna.

Također ga se sumnjiči da je 3. prosinca 2019. godine u Glagoljaškoj ulici u Zadru, provalio u građevinski kontejner u vlasništvu trgovačkog društva, a potom namjerno na kontejneru izazvao požar, kojom prilikom je izgorjela veća količina raznog građevinskog alata, vrijednosti oko 100.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je uz kaznene prijave zbog oštećenja tuđe stvari i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Povratak na Net.hr