POČINIO PREKO 80 KAZNENIH DJELA

UNUK KOJI JE PRETUKAO DJEDA U DALMACIJI DOBRO POZNAT POLICIJI: Za njim još prije raspisana tjeralica, kobne noći je pretukao i brata

Mario M. jako je dobro poznat policiji jer je prijavljivan za zlouporabu droga, teške krađe, izazivanje prometne nesreće, nasilje u obitelji i još sličnih djela

Mario M. (27) jučer ujutro je uhićen te nad njim još uvijek traje kriminalistička obrada zbog osnovane sumnje da je svom 79-godišnjem djedu Mati M. nanio teške ozljede, opasne po život. Scene nasilja odvile su se oko dva sata nakon ponoći u djedovoj kući na početku sela u mjestu Blizna Donja u općini Marina.

Nesretni Mate pronađen je u teškom stanju u 9 sati ujutro te je odmah prevezen u bolnicu. Njegovo stanje je iznimno teško jer je zadobio više teških udaraca, najviše u predjelu glave.

U KUĆI KOD TROGIRA PRONAŠLI TEŠKO OZLIJEĐENOG MUŠKARCA: Liječnici mu se bore za život, policija privela jednu osobu

Za unukom policija još prije raspisala tjeralicu, ima preko 80 kaznenih djela

Djed inače živi na Čiovu, dok je zadnjih nekoliko dana bio u mjestu kod Trogira jer je došao brati masline pa je ostao spavati u selu.

Ništa ne sluteći, vrata kuće je otvorio unuku koji ga je pretukao i ostavio ga da sedam sati leži u teškom stanju. Već prije je PU splitsko-dalmatinska za unukom raspisala tjeralicu, a on, vjerovali ili ne, ima preko 80 kaznenih djela, piše Slobodna Dalmacija. Prije nego su ga po toj tjeralici našli, Mario je napravio novo nedjelo – nasilnički je pretukao vlastita djeda.

Nakon djeda je napao brata

Mario se nije smirio nakon napada na djeda pa je nastavio s divljanjem te kobne noći. Uhićen je u četvrtak ujutro nakon što su ga zaustavili prometni policajci. U međuvremenu je fizički napao i izudarao i vlastitog brata te se poslije ispostavilo da je već ranije te noći premlatio i djeda. No, to nije sve…

“Izazvao je on i prometnu nesreću te noći i izvršio provalu u jednu kuću”, govore informatori Slobodne Dalmacije dok iz policije još ne izlaze s detaljima jer je u tijeku kriminalistička obrada. Mario M. jako je dobro poznat policiji jer je prijavljivan za zlouporabu droga, teške krađe, izazivanje prometne nesreće, nasilje u obitelji i još sličnih djela.

 

Povratak na Net.hr