NAGLO MU JE POZLILO

UMRO JE MLADIĆ KOJEM JE POZLILO TIJEKOM UHIĆENJA: Njegovi organi spasit će 7 ljudi; ‘Mirim se s činjenicom da je moj sin morao umrijeti…’

Majka je odlučila donirati organe svog preminulog sina

Umro je 36-godišnji mladić iz Zaprešića kojem je prošle srijede tijekom policijske intervencije, uhićenja i pretresa u obiteljskoj kući naglo pozlilo.

Njegova majka je doznala iz KB Sveti Duh kako njenom sinu više nema spasa te je odlučila donirati organe svog sina, čime će spasiti sedam života, javlja Jutarnji list.

“Jučer su mog sina skinuli u bolnici s aparata čim sam potpisala za donaciju njegovih organa. Mislim da ih je ukupno osam donirano. Kako proživljavam sve ovo? Mirim se sa činjenicom da je moj sin morao umrijeti da se spase drugi ljudski životi. Idući tjedan u utorak u 14 sati ispratit ću ga na posljednje počivalište na zaprešićkom groblju, a sada sam u fazi traženja njegove fotografije za osmrtnicu, organizacije sprovoda, pronalaska duševnog mira. Njegovi dokumenti su na policiji, nemam ništa i izvan sebe sam”, kazala je majka za Jutarnji.

Radi se o mladiću koji je zajedno s još devetoricom, među kojima je i bivši ravnatelj zaprešićkog vrtića bio uhićen zbog preprodaje droge.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr