ZARADILI KAZNENU PRIJAVU

UHVAĆENA DVOJICA MLADIH DILERA: Nabavili su veću količinu kokaina i marihuane koju su skrivali u stanu kod Zagreba

Sumnja se da su dvojica muškaraca nabavljali veće količine marihuane i kokaina koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u stanu na području Novaka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da su protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine marihuane i kokaina koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u stanu na području Novaka. Tako pripremljenu drogu su preprodavali na ilegalnom tržištu.

Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili obavljenom pretragom stana u Novakima koji koriste osumnjičeni gdje je pronađeno ukupno 1563 grama marihuane, 94 grama kokaina, dvije digitalne vage s tragovima droge te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena 25-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a osumnjičeni 26-godišnjak je prepraćen u zatvor zbog prije počinjenog kaznenog djela, dok je kaznena prijava protiv oboje podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Povratak na Net.hr