banner

RI PORTAL

UHIĆENI PROVALNIK UMRO U POLICIJSKOJ POSTAJI U RIJECI: Dežurni policajac uočio da ne daje znakove života

Tijekom obilaska uhićenika u službenim policijskim prostorima uočeno je kako 37-godišnjak ne daje znakove života pa je pozvana liječnička ekipa

Jučer je u službenim policijskim prostorijama I. policijske postaje Rijeka došlo do smrtnog slučaja uhićene osobe. Riječ je o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je 23. srpnja oko 3.45 sati uhićen u središtu Rijeke, u ulici Viktora Cara Emina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, javlja RIportal.

Nije uspjela reanimacija

Tijekom obilaska uhićenika u prijepodnevnim satima policijski službenik uočio je kako navedena osoba ne daje znakove života te je pozvao hitnu medicinsku pomoć. Unatoč pokušajima reanimacije, liječnici su konstatirali smrt uhićenika.

S ciljem utvrđivanja točnog uzroka smrti, mrtvo tijelo 37-godišnjaka je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci. U tijeku je kriminalističko istraživanje koje provodi stručni tim Ravnateljstva policije, u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Povratak na Net.hr