VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

UHIĆENA SERIJSKA PLJAČKAŠICA: Maskirana je harala na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke…

Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojništava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe.

Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjakinju koju sumnjiči da je u posljednje dvije godine orobila čak 12 benzinskih postaja i kioska iz kojih je navodno odnijela novac i plijen ukupne vrijednosti preko 38 tisuća kuna.

Policija sumnja da je 33-godišnjakinja od 3. rujna 2016. do 31. listopada 2018. počinila šest razbojništava u benzinskim postajama te šest u kioscima na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice.

VJEŠTO ORGANIZIRANA BANDA PLJAČKA PO SPLITU: Kreirale su nevjerojatnu obmanu kako ne bi bile sumnjive

Prijetila plastičnim pištoljem

Policijskim istraživanjem je utvrđeno da je maskirana maramom, naočalama ili šilt kapom 33-godišnjakinja ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

“Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojništava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe”, izvijestila je policija koja je protiv osumnjičene podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Policijska uprava zagrebačkaFoto: Policijska uprava zagrebačka

JOŠ JEDNA PLJAČKA POŠTE U ZAGREBU: Razbojnik opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte u Malešnici

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr