U RALJAMA PROSTITUCIJE

UHIĆENA NAJISKUSNIJA ZAGREBAČKA SVODNICA: Svojim klijentima prodavala seksualne usluge maloljetnice

Iza rešetaka je završila 62-godišnja svodnica koja je u ralje prostitucije uvukla 17-godišnju djevojku.

Ovaj gnjusan slučaj otkriven je nakon što su susjedi policiji prijavili 62-godišnju madam koja je u njihovoj blizini organizirala pružanje seksualnih usluga, a s klijentima koji su dolazili u stan primjetili su iznimno mladu djevojku.

Sumnjičavi susjedi

Posumnjali su da bi se moglo raditi o maloljetnici što se na kraju ispostavilo točnim. Naime, djevojka koju je 62-godišnjakinja uvukla u ralje prostitucije tek u prosincu ove godine postat će punoljetna.

No, to ni svodnici ni njezinim klijentima očito nije bilo nimalo problematično.

Dijelile novac

Naime, sumnja se da je 62-godišnjakinja 15. studenog počela prodavati seksualne usluge maloljetne djevojke. Obećala joj je izdašnu novčanu nagradu, te joj u stan, što ga je iznajmila upravo kako bi u njemu organizirala prostituciju, dovodila klijente.

Trajalo je to sve do prije par dana, do 26. studenog kada su istražitelji dobili informaciju o vrlo mladoj prostitutki.

Završila u Remetincu

“Okrivljenica je osobno naplaćivala seksualne usluge, a dio tako dobivenog novca davala je djevojci”, stoji u kaznenoj prijavi protiv 62-godišnjakinje koja će rasplet istrage čekati u istražnom zatvoru što joj ga je odredio Županijski sud u Zagrebu. Ocjenjeno je, naime, da bi mogla pokušati utjecati na svjedoke, prije svih 17-godišnjakinju koju je podvodila.

Za podvođenje djeteta zakon predviđa kaznu i do 10 godina zatvora, dok klijentima, koji su mogli znati da se upuštaju u seksualni odnos s maloljetnom djevojkom, prijeti do pet godina zatvora.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr