KAZNENO PRIJAVLJEN

UHIĆEN ZBOG ŠIRENJA KORONAVIRUSA: Usprkos dijagnozi izašao iz izolacije, a onda napao 61-godišnjaka u Bedekovčini

Protiv napadača mjerodavnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje na širenje i prenošenje zarazne bolesti, a mjerodavnom prekršajnom sudu bit će podnesen i optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira

Zbog širenja i prenošenja zarazne bolesti, krapinsko-zagorska policija kazneno je prijavila 36-godišnjaka koji je, umjesto da bude u izolaciji, izašao i na cesti nekoliko puta udario 61-godišnjaka. Sumnja se da se 36-godišnjak nije pridržavao epidemioloških mjera i izolacije koja mu je zbog dijagnosticirane zarazne bolesti covida-19 određena od 2. do 12. studenoga.

Tako je u nedjelju, 8. studenoga, poslijepodne svjesno napustio mjesto prebivališta te u Bedekovčini u naselju Sovinjak remetio javni red i mir i nekoliko puta udario 61-godišnjaka. Protiv napadača mjerodavnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje na širenje i prenošenje zarazne bolesti, a mjerodavnom prekršajnom sudu bit će podnesen i optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

Povratak na Net.hr