DRAMA U SPLITU

UHIĆEN VOZAČ KOJI JE OZLIJEDIO MALOLJETNICU PA POBJEGAO: 17-godišnjakinja zadobila ozlijede opasne po život

Splitska policija uhitila je 40-godišnjeg vozača koji je u nedjelju na pješačkom prijelazu u središtu Splita automobilom oborio 17-godišnjakinju te pobjegao s mjesta nesreće, u kojoj je ta djevojka zadobila teške i po život opasne ozljede.

Policija je tog vozača pronašla nedugo nakon što je u Gundulićevoj ulici svojim Smartom oko 18 sati naletio na 17-godišnju pješakinju te pobjegao s mjesta nesreće, ne pomogavši djevojci koja je teško ozlijeđena ostala ležati na cesti.

DETALJI STRAŠNE NESREĆE U SPLITU: Mlada pješakinja se u bolnici bori za život, vozač pobjegao nakon što ju je udario

Brojni svjedoci koji su se našli na mjestu događaja zapisali su registracijsku oznaku vozila i tako policiji pomogli da pronađe vozača, koji je uhićen i priveden uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Teško ozlijeđena 17-godišnjakinja je kolima Hitne pomoći prevezena u splitski KBC, gdje je zadržana na jedinici intezivnog liječenja.

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je da je u nedjelju teške i po život opasne ozljede zadobila i pješakinja u Omišu, na koju je također naletjelo vozilo.

Policija stoga vozače poziva na oprezniju vožnju dok je kolnik mokar od kiše.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr