NAŠLI SU GA

UHIĆEN I TREĆI NAPADAČ NA SRBE U VUKOVARU: Dobio je kaznenu prijavu i završio u pritvoru s drugom dvojicom

Vukovarsko-srijemska policija uhitila je 25-godišnjaka iz Vinkovaca zbog sumnje da je sudjelovao u napadu na četvoricu mladića srpske nacionalnosti 26. kolovoza u Vukovaru

Vukovarsko-srijemska policija utvrdila je identitet trećeg počinitelja nasilničkog ponašanja prema četvorici mladića srpske nacionalnosti koji se dogodio 26. kolovoza u Vukovaru. “Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom iz Vinkovaca utvrđena je sumnja počinjenja kaznenog djela nasilničkog ponašanja te je jučer uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske“, navodi se u policijskom priopćenju objavljenom u četvrtak.

POJAVILA SE SNIMKA NAPADA NA MLADE SRBE U VUKOVARU: Okružili su im automobil pa ih počeli udarati rukama i nogama…

Riječ je o slučaju koji se dogodio 26. kolovoza oko 23.10 sati u ulici Vila Velebita u vukovarskoj četvrti Borovo naselje kada je skupina mladića napala četvoricu mladića, ispostavilo se srpske nacionalnosti, koji su se osobnim automobilom dovezli pred pekaru. Slučaj je izazvao niz reakcija političara, a saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac najavio je da će u Hrvatskom saboru pokrenuti inicijativu za pooštravanje kazni za kršenje Zakona o javnom redu i miru.

PU vukovarsko-srijemska vezano za taj slučaj ranije je uhitila i uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku 18-godišnjaka i 27-godišnjaka te je obojici određen jednomjesečni pritvor.

UHIĆEN JEDAN NAPADAČ NA MLADE SRBE U VUKOVARU: U tijeku je potraga za ostalim nasilnicima

NAPAD NA ČETVORICU MLADIH SRBA: Priveden još jedan osumnjičeni za nasilničko ponašanje u Vukovaru

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr