OGROMNA TUGA

UDOMITELJI MALENE NIKOLL U POTPUNOSTI SHRVANI NA POGREBU: U rukama su nosili njenu sliku…

Na gradskom groblju u Novoj Gradiški okupilo se mnoštvo ljudi kako bi se oprostili od malene Nikoll, a među njima je bila i udomiteljska obitelj koja je bila u potpunosti shrvana

Danas je na gradskom groblju u Novoj Gradiški sahranjena malena Nikoll. Od tragično preminule djevojčice oprostilo se mnoštvo ljudi, a među njima su se nalazili i njeni udomitelji kod kojih je Nikoll provela gotovo dvije godine. Darija i Branko Bojić nisu skrivali emocije, a Branko je za vrijeme pogreba nosio sliku malene Nikoll.

BOLNI JECAJI U NOVOJ GRADIŠKI, POKOPANA JE MALENA NIKOLL: Curicu koja je preminula na sami Uskrs ispratilo mnoštvo ljudi

Pogreb 2.5-godisnje djevojčice Nikoll na gradskom groblju u Novoj Gradiški.Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Također, uz Dariju i Branka su bile i njihove dvije biološke kćeri koje su malenu smatrale svojom mlađom sestrom.

Udomiteljska obitelj među zadnjima je Nikoll vidjela živu, budući da su je posjetili na uskrsno jutro u Klaićevoj bolnici gdje se liječila, a nakon što su se vratili kući, do njih je došla vijest da je malena djevojčica izgubila borbu za život.

BIVŠI UDOMITELJI SHRVANI: ‘Čeka nas jedan od najtužnijih Uskrsa. Ako se dogodi najgore, nećemo se više baviti udomiteljstvom’

PLENKOVIĆ JASAN: ‘Netko mora odgovarati zbog toga što je Nikoll vraćena u biološku obitelj’; Komentirao i Dragana Kovačevića

‘Bila je anđeo’

“Čeka nas jedan od najtužnijih Uskrsa. Ona je bila anđeo, jako dobro dijete. Voljelo ju je cijelo selo. Ogorčeni smo, ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Ako se dogodi ono najgore, nećemo se više baviti udomiteljskim poslom”, rekli su Darija i Branko nakon što su saznali što se dogodilo njihovoj mezimici.

“Kao da je čekala da joj barem na ovaj način dođemo blizu, iako nas nije bila svjesna, kao da nije htjela otići s ovoga svijeta, a da je mi posljednji put ne vidimo. Kakva je to tragedija”, rekao je Branko na dan kada je preminula.

Nakon smrti djevojčice je, podsjetimo, krenula istraga kojom je utvrđeno da su roditelji mjesecima zlostavljali i zanemarivali dijete, za što je Centar znao. Roditelji su uhićeni, a ravnatelj Centra je smijenjen.

NAPADNUTI SOCIJALNI RADNICI U IVANIĆ GRADU: Ružne scene u tamošnjem Centru, sve se dogodilo zbog izdvajanja djece u obitelji?

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr