Ucjenjivala ljubavnika, pa završila iza rešetaka

“Trudna sam. Sve ću reći tvojoj ženi ako mi ne platiš, ucjenjivala je 46-godišnjakinja ljubavnika iz Slovenije. Za šutnju je tražila 5.000 eura, ali je upala u zamku. Uhićena je te joj je određen jednomjesečni pritvor.

Ljubavniku iz Slovenije S. K. je rekla da je trudna, nakon što su se navodno viđali neko vrijeme.

“Trudna sam. Sve ću reći tvojoj ženi ako mi ne platiš”, ucjenjivala je 46-godišnjakinja ljubavnika. Prijetila je da će njegovoj ženi pokazati dokaze – račune iz hotela, pišu 24sata.

S.K. živi u Stubičkim Toplicama. Pred hotelom Matija Gubec dogovorila je sastanak s ljubavnikom, koji joj je trebao donijeti 5.000 eura za šutnju. No, umjesto ljubavnika i novca, dočekala ju je policija. Upala je u zamku.

Supruga uhitili, pa pustili

Kako se u cijeloj priči našao i njen suprug I.K. nije poznato. No i njega su uhitili, ali su ga kasnije pustili, jer nisu imali dovoljno dokaza da je sudjelovao u ucjeni i pokušaju iznude.

Istražna sutkinja prihvatila je zahtjev Općinskog državnog odvjetništva u Zlataru i odredila joj mjesec dana pritvora zbog opasnosti od bijega i ponavljanja djela. Naime, 46-godišnjakinji iznude i ucjene nisu nepoznate. Već je i ranije to radila.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr