UDARAO DO SMRTI

UBOJSTVO U SUSEDGRADU: Susjedi slušali kako Marijana viče da će je ubiti i nisu reagirali

Marijana Lončarić je zvala u pomoć prije no što ju je ubojica na smrt pretukao. No, na njene vriske nitko nije reagirao. Našli su je pretučenu u krevetu, s brojnim ozljedama po tijelu i neprepoznatljivim licem.

“Ubit će me, ubit će me!”, povici su 38-godišnje Marijane Lončarić koje su, prije nego što ju je ubojica u nedjelju na smrt pretukao, čuli njeni susjedi. No, iz samo njima znanih razloga nitko nije reagirao. Desetak sati nakon toga njen partner je sam pozvao policiju i kazao im kako je žena pretučena u stanu na Samoborskoj cesti u zagrebačkom Podsusedu. Policija je Marijanu pronašla pretučenu na krevetu. Imala je brojne ozljede po tijelu, a lice joj je bilo izubijeno do neprepoznatljivosti, pišu 24sata.

U dosjeu pokušaj ubojstva

Odmah potom njen partner je uhićen. Riječ je o P.M. (37) iz Istre koji ima podebeo policijski dosje, a u njemu i jedan pokušaj ubojstva, piše Večernji list. Osumnjičenog P.M. policija je kazneno prijavila zbog ubojstva, a nakon toga ispitan je i u zagrebačkom tužiteljstvu te će zbog opasnosti od ponavljanja djela u istražnom zatvoru provesti mjesec dana.

24sata/Večernji list/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr