NASILNA SMRT

UBOJSTVO U RIJECI: U neboderu pronađeno tijelo djevojke, policija kontrolira vozila sve do Lučkog

U utorak prijepodne u neboderu u Ulici Andrije Peruča u riječkom naselju Donja Vežica pronađeno je tijelo mrtve ženske osobe.

Policiji je dojavljeno da je u zgradi pronađeno mrtvo tijelo, a prve informacije upućuju na to da je posrijedi nasilna smrt.

pxl_140217_15601786

NOVO 19:15 Policija je postavila kontrolne punktove diljem garada Rijeke klo i na putu prema Zagrebu gdje je do sada pregledan velik broj vozila. Kako javlja Nova TV, policija ima neka saznanja o sumnjivcu s obzirom da pregledavaju samo određeni tip vozila.


18:20 Potraga za ubojicom se nastavlja, a područje potrage prošireno je sve do Zagreba. Kako javlja 24 sata, policija je na autocesti Rijeka-Zagreb zaustavila putnički autobus koji je putovao iz Pule te su pregledani dokumenti svih putnika. Na ulasku u Zagreb, na naplatnim kućicama Lučko sve je puno policije i pregledavaju automobile.


Novi list piše da će detalji i okolnosti smrti žene u ranim tridesetim godinama biti poznati nakon obavljenog očevida.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o ubojstvu i da je osoba koja se osnovano sumnjiči za zločin u bijegu.

Radio Mrežnica javlja da su nešto poslije 13 sati na području Duge Rese, točnije Petrakovog Brda, brojne policijske snage s dugim cijevima zaustavljale promet i pretraživale automobile.

Policijske kontrole kod Duge Rese
Policijske kontrole kod Duge ReseFoto: Radio Mrežnica

Riječ je o policijskoj akciji karlovačke i primorsko goranske policije, nakon što je na riječkoj Vežici prijepodne pronađena mrtva ženska osoba.

Iz riječke policije potvrdili su policijsko djelovanje, te očevid koji obavljaju u suradnji s Državnim odvjetništvom, kao i informaciju da karlovačka i riječka policija djeluju zajedno u ovoj istrazi.

Policija na Petrakovom Brdu zaustavlja sve redom, što osobna, što kombi vozila, očito u potrazi za nekim ili nečim vezanim uz slučaj pronalaska mrtve žene u Rijeci.

Očevid u Rijeci provode zamjenica Županijske državne odvjetnice Tea Radovani i voditelj Sektora krim-policije Željko Kruneš, a na mjestu događaja je i sudski vještak dr. Valter Stemberga iz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Povratak na Net.hr