UBIO ZBOG LJUBOMORE

KRVNIKU IZ NAŠICA ODREĐEN JEDNOMJESEČNI ISTRAŽNI ZATVOR: ‘Počinio ubojstvo u posebno teškim okolnostima’

Sudac istrage osječkoga Županijskog suda prihvatio je danas popodne, nakon provedenog ročišta, prijedlog osječkoga Županijskoga državnog odvjetništva i osumnjičeniku za ubojstvo maloljetne djevojke u Koški, u blizini Našica, odredio jednomjesečni istražni zatvor, izvijestio je taj sud.

Kazna dugotrajnog zatvora

Glasnogovornik suda Miroslav Rožac rekao je za Hinu kako mu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ometanja istrage i utjecaja na svjedoke, težine kaznenog djela i posebno teških okolnosti u kojima je ono počinjeno, a za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora.

Osumnjičenoga 23-godišnjaka DORH tereti za kazneno djelo teškog ubojstva, to jest da je 6. studenoga 2016. u Koški na okrutan i podmukao način i iz bezobzirne osvete nožem usmrtio 17-godišnju djevojku.

Osječko-baranjska policija izvijestila je jučer kako se osumnjičenika tereti da je, nakon kraće verbalne prepirke, žrtvi više puta zadao ubodne i rezne rane hladnim oružjem te kako je, s obzirom na to da je s djevojkom bio u određenoj vezi, motiv ubojstva najvjerovatnije ljubomora.

KRVNIK SKRIVAO LICE OD KAMERE: Ubojica tinejdžerke iz Našica priveden istražnom sucu

PRONAĐEN UBOJICA 17-GODIŠNJAKINJE IZ NAŠICA? Policija privela mladića (23): ‘Bili su u vezi, motiv ubojstva je ljubomora’

DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA TINEJDŽERKE: ‘Ubojica ju je ostavio da sjedi, s ubodnom ranom na vratu’

Povratak na Net.hr