KRVAVA OSVETA

UBOJICA IZ ŠPANSKOG OBOŽAVAO JE NARODNJAKE: Sve je objavljivao na YouTubeu…

Slučaj ubojstva ispred kluba Element u Španskom i dalje intrigira javnost. Pokojni Stipan Ivić (37) i ubojica Mirko Marić (38) bili su kumovi i svega dva, tri dana prije ubojstva zajedno su pekli roštilj i družili se kao i uvijek.

ŽRTVA SAČEKUŠE U ŠPANSKOM: Umro vlasnik noćnog kluba kojeg je na tržnici izrešetao atentator

NAPAD U ŠPANSKOM POMNO JE PLANIRAN: Gotovo tri sata vrebao je vlasnika noćnog kluba, pa mu sasuo hice u glavu. Sve je priznao

Zašto je Marić pucao u bliskog prijatelja zasad je nerazjašnjeno, no problemi između njih dvojice počeli su, navodno, prije tri ili četiri mjeseca kad su Ivićevi ljudi pretukli Marićevog rođaka. Osim toga, Marić je od Ivića posudio oko 100.000 eura koje je trebao vratiti uz kamate, a navodno to nije učinio.

 

Mirko Marić je, inače, strastveni ljubitelj folk glazbe, a svoje je pjesme i videospotove objavljivao i na YouTubeu.

Kobne nedjelje je, podsjećamo, desetak minuta iza ponoći došao pred klub Element te sve do 2.53 sati čekao da Ivić izađe van. Kada je ovaj konačno izašao i sjeo u svoj Chrysler 300, koji je bio parkiran u blizini, Marić je prišao vozilu i zapucao. Ispalio je nekoliko hitaca kroz vozačev prozor. Ciljao je točno u Ivićevu glavu što se moglo vidjeti kasnije prema tragovima hitaca.

OBRAČUN U ŠPANSKOM: Predao se napadač! Ime izrešetanog muškarca spominjalo se u velikoj aferi…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr