NASILNIK KOJI NIJE ODUSTAJAO

‘UBIT ĆU TE AKO ME OSTAVIŠ’: Agresivni Riječanin zlostavljao suprugu i djecu pa završio iza rešetaka

U riječkom istražnom zatvoru u četvrtak je završio 60-godišnji nasilnik jer je maltretirao djecu i ženu, kojoj je i prijetio smrću kako bi je zadržao u braku.

Mladen Miljević, 60-godišnjak iz Rijeke, priveden je u četvrtak u istražni zatvor zbog nasilja u obitelji. Sudac je odlučio kako će ondje i ostati do završetka istražnog postupka, a kako ne bi utjecao na suprugu i djecu, piše Novi list. Naime, Miljević još od travnja učestalo maltretira i suprugu i djecu.

Iza svega navodno stoji razvod braka koji mu je najavila supruga, a s kojim se on nije mogao pomiriti. Kako bi ženu zadržao u domu počeo je koristiti sve nasilnije metode, ali i prijetnje. One: “Ubit ću te”, supruga je shvatila vrlo ozbiljno.

Unatoč činjenici da je na Prekršajnom sudu osuđen novčanom kaznom od tisuću kuna, nije posustajao s nasilnim ponašanjem, dapače, bio je sve agresivniji.

Stoga mu je istražni sudac odlučio, uz jamstvo u iznosu od 30 tisuća kuna, odrediti i tri mjere opreza: zabranu približavanja članovima obitelji na udaljenosti manjoj od sto metara, zabranu kontaktiranja s članovima obitelji na bilo koji način, te udaljenje iz doma.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr