TUČNJAVA

U ZAGREBAČKOM TRAMVAJU ZBOG MASKI POLETJELE ŠAKE: Jedan od aktera je poznati glumac iz ‘Smogovaca’

‘Tukli su se šakama, a stariji gospodin se branio kišobranom’

U četvrtak oko 12 sati u zagrebačkom tramvaju izbila je tučnjava zbog maske. Jedan od aktera bio je 71-godišnji glumac Božidar Košćak, poznat kao Kumpić iz serije “Smogovci”. Košćakovo naguravanje s putnikom bez maske snimio je čitatelj 24sata.

“Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Priupitao sam ga zašto je ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo me udariti. U naguravanju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajati. Inače, pridržavam se svih mjera, odgovoran sam i ne pada mi napamet tući se u ovim godinama po tramvajima.

Samo mi još to fali… Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru. Na idućoj tramvajskoj stanici izašao sam van”, govori glumac za 24sata.

MUŠKARAC I ŽENA NAPALI ALEMKU MARKOTIĆ I TV EKIPU: Vrijeđali ih, derali se; on svom dobermanu rekao: ‘Tu sjedi, čekaj napad’

‘Tukli su se šakama’

Čitatelj koji se tada zatekao u tramvaju kaže da su glumca i muškarca ljudi razdvojili i da su si rekli još par ružnih riječi pa da je svatko otišao na svoju stranu.

“Tukli su se šakama, a stariji gospodin se branio kišobranom. Čovjek s kišobranom dobio je par udaraca u glavu, ali je završio bez većih posljedica”, rekao je čitatelj 24sata.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr