ISTRAGA U RIJECI

NAKON ŽENE U NEBODERU, MRTAV PRONAĐEN I NJEZIN MUŽ? Policija istražuje neobičan slijed događaja

Nakon što je u utorak u Donjoj Vežici u Rijeci pronađeno mrtvo tijelo 33-godišnjakinje, danas je u riječkom naselju Gornja Vežica pronađeno mrtvo tijelo muškarca, piše 24sata.

Tijelo je pronađeno danas oko 13 sati u nepristupačnom predjelu tog naselja. Pronašli su ga policijski službenici PU primorsko-goranske i Gorska služba spašavanja. Još se ne zna o kome se radi, a očevid je u tijeku, nakon čega bi trebale biti rasvijetljene okolnosti samog događaja.

Neslužbene informacije koje prenosi Jutarnji list ukazuju na to da se radi o suprugu O.M., čije je mrtvo tijelo pronađeno ranije ovog tjedna. Njega je policija još od utorka tražila. Navodno se radi o samoubojstvu, no istraga je još uvijek u tijeku.


Policija i dalje traži supruga pronađene mrtve žene

Podsjetimo, u utorak je u jednom neboderu u Donjoj Vežici pronađena mrtva 33-godišnjakinja Ondina M., koju je posljednji put vidio njezin suprug Ž.M. On je nazvao majku svoje supruge i rekao da joj je kći mrtva, a ona je zatim pozvala policiju. Kasnije su neke informacije ukazivale na to da se ipak ne radi o ubojstvu, već da je žena umrla od posljedica predoziranja. Policija je od utorka tražila njezina supruga Ž.M.

UBOJSTVO U RIJECI: U neboderu pronađeno tijelo djevojke, policija kontrolira vozila sve do Lučkog

PREOKRET U ISTRAZI: Djevojka iz Rijeke ipak nije ubijena, nego se predozirala?

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr