PREŠAO U SUPROTNI TRAK

VOZIO JE PIJAN: Udario u auto koji je vozila majka s djecom. Probili su ogradu mosta i sletjeli u kanal

Nesreća na mostu preko kanala Jelenka u popovačkoj Kutinskoj ulici dogodila 40-tak minuta iza ponoći

Petero osoba, od kojih jedna teško, ozlijeđeno je u sudaru koji je u noći sa subote na nedjelju u Popovači u alkoholiziranom stanju izazvao 53-godišnji vozač, koji je automobilom njemačkih registracija udario u automobil kojim je iz suprotnog smjera dolazila 24-godišnja vozačica čije je vozilo, u kojemu je bilo i dvoje djece (10 mjeseci i četiri godine) nakon udara u ogradu mosta sletjelo u kanal.

DVA DEČKA POGINULA U STRAVIČNOJ NESREĆI: Neoprezno pretjecali i skončali u frontalnom sudaru

Neprilagođena brzina

Sisačko-moslovačka policija izvijestila je u ponedjeljak da se nesreća na mostu preko kanala Jelenka u popovačkoj Kutinskoj ulici dogodila 40-tak minuta iza ponoći.

Tada je 53-godišnji hrvatski državljanin s 1,3 promila alkohola u krvi automobilom njemačkih registracija zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni prometni trak te udario u automobil kutinskih registracija.

STRAŠNA PROMETNA NESREĆA KOD ĐAKOVA: U sudaru kamiona i automobila poginula je 28-godišnjakinja

Podnesena kaznena prijava

Nakon sudara to se vozilo zarotiralo na cesti, udarilo u zaštitu ogradu mosta te sletjelo u kanal, dok je njemački automobil ostao na cesti.

Teške ozljede, koje nisu opasne po život, zadobila je 18-godišnja putnica u automobilu njemačkih registracija, dok su lakše ozllijeđeni 24-godišnja vozačica drugog automobila i njenih troje putnika, među kojima su i djeca u dobi od deset mjeseci te 26-godišnjak.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 53-godišnjeg vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu.

Povratak na Net.hr