NESREĆA KOD OSIJEKA

TUGA ZA TRAGIČNO POGINULIM DJEČAKOM JE PREGOLEMA: ‘Bio je tako drago i kulturno dijete. Zlato maleno…’

Dječakovi roditelji još uvijek su u osječkoj bolnici pod nadzorom liječnika i bit će zadržani na oporavku.

Belišće je u šoku nakon jučerašnje stravične nesreće kod Osijeka. U nesreći u Petrijevcima sudjelovala je tročlana obitelj iz Belišća, a život je izgubio devetogodišnji dječak.

[FOTO] TRAGEDIJA KOD OSIJEKA: Dijete poginulo u stravičnom sudaru automobila i kamiona, majka i otac prebačeni u bolnicu

Nesreća se dogodila oko 18.15 sati kada je 49-godišnji D.K., krećući se državnom cestom D-34, iz Josipovca u smjeru Petrijevaca, u blizini raskrižja sa županijskom cestom ŽC-4068, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom.

Vatrogasci ga vadili iz smrskanog auta

Automobil se zarotirao i prešao na suprotni kolnički trak te je bočnim dijelom udario u prednji dio teretnog automobila, kojim je upravljao 47-godišnji vozač.

Operativno dežurstvo JVP Grada Osijeka dojavu o nesreći dobilo je već osam minuta nakon sudara. Javljeno im je kako je u nesreći sudjelovalo više vozila te da je nekoliko ozlijeđenih osoba. Na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca koju su morali izvlačiti dijete sa stražnjeg sjedišta automobila.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobili su 49-godišnji vozač te putnici u automobilu, 39-godišnjakinja i dječak, koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

‘Bio je drag i kulturan dječak’

“Mali je bio tako drag i kulturno dijete. Koliko znam, mislim da mi je rekla njegova baka, imao je problema sa srcem, zlato maleno”, rekla je šokirana susjeda za 24 sata.

“Vidio sam rotaciju, a malo poslije čuo i sirenu Hitne pomoći. U prvi mah nisam znao što je bilo. Neki ljudi koji su stali na ulazu u našu tvrtku rekli su mi da su se sudarili na cesti”, rekao je zaštitar koji je čuvao objekt 150 metara udaljen od mjesta nesreće.

Dječakovi roditelji još uvijek su u bolnici pod nadzorom liječnika i bit će zadržani na oporavku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr