NERED NA IZRICANJU PRESUDE

TRANSVESTIT PREVARANT NAPRAVIO SHOW U SUDNICI: Urlao, protestirao, prijetio ‘partnerom tajnim agentom…’

Tito Gubić, prevarant iz Bjelovara koji se predstavlja kao Ivana Zdravka Josipa Radoš, na izricanju presude na Općinskom sudu u Zagrebu nastavio je sa svojim neprimjerenim ponašanjem. Gubića je tužila novinarka emisije Provjereno zbog prijetnji.

‘ZAVRŠIT ĆEŠ KAO PUKANIĆ!’ Transvestit prevarant iz Bjelovara zaprijetio novinarki koja ga je raskrinkala pa ga privela policija

RASKRINKALI TRANSVESTITA PREVARANTA IZ BJELOVARA: ‘Prerušen u ženu zaveo je mog bolesnog oca i domogao se njegove imovine’

On joj je, nakon što je otkrila njegove kriminalne radnje, zaprijetio da će ‘završiti kao Pukanić’. Novinarka ga je prijavila policiji koja ga je ubrzo privela.

Početak izricanja presude obilježilo je Gubićevo urlanje i revolt prilikom ulaska u sudnicu. Suđenje je bilo otvoreno za javnost, no Gubić je želio spriječiti da ga se snima te prijetio bacanjem mikrofona.

Prebacio krivnju na novinarku kojoj je prijetio

Tijekom ročišta opetovano je ponavljao kako nije kriv, dok je novinarku Emu Branicu optužio da je ona zapravo napala njega te da je uznemiravala njegovog partnera.

‘Slikala je mojeg partnera koji je službena ličnost, koji je tajni agent koji će je tužiti’, govorio je Gubić.

Ide u zatvor na deset mjeseci

Sutkinja ga je ipak naposljetku proglasila krivim, osudivši ga na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci. Olakotna mu je okolnost nalaz psihijatra, sudskog vještaka, dok mu je otegotna to što je već kažnjavan za druga kaznena djela.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr