SUPUTNICA U VOZILU

TRAGIČNA NESREĆA U ITALIJI: Mlada Hrvatica poginula u izravnom sudaru s hladnjačom, vozačica nije imala položen vozački ispit

Vozačica je skrenula u suprotni prometni trak kako bi izbjegla sudar s kamioniom, ali nije vidjela da iza kamiona nailazi drugo vozilo s kojim se frontalno sudarila. Hrvatica, koja je bila suvozačica u vozilu, podlegla je teškim ozljedama

U strašnoj prometnoj nesreći koja s dogodila u petak oko podneva između San Fiorea i Castella Roganzuola u talijanskoj regiji Veneto, poginula je 32-godišnja Hrvatica Severina S..

Jutarnji list piše kako se nesreća dogodila kada se Smart, kojim je upravljala 23-godišnja A.B., a u kojem je Severina S. bila suputnica, sudario s hladnjačom natovarenom voćem.

Od siline sudara ostale priklještene u vozilu

Prema informacijama talijanske policije, kamion je dolazio iz suprotnog smjera te je skrećući u lijevo, na benzinsku crpku, presjekao put Smartu. Navodno je 23-godišnja vozačica tada skrenula lijevo, u suprotni prometni trak, kako bi izbjegla sudar. No, ne vidjevši da iza kamiona dolazi drugo vozilo, Smartom se frontalno zabila u hladnjaču. Od siline naleta, djevojke su ostale ukliještene u smrskanom autu iz kojeg su ih izvukli vatrogasci. S ozljedama opasnima po život Severina S. je helikopterom prevezena u bolnicu Ca’Foncello u Trevisu, ali ondje je nedugo potom podlegla teškim ozljedama.

Vozačica Smarta hospitalizirana je, pak, s teškim ozljedama nogu. Kada se oporavi, bit će součena s kriminalističkim istraživanjem i vjerojatno kaznenom prijavom, a mogla bi provesti najmanje četiri godine u zatvoru. Naime, kako se doznaje, ona je upravljala vozilom iako nema položen vozački ispit.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr