banner

PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

TRAGIČNA NESREĆA U BOROVU: Automobilom naletio na pješakinju (74) – preminula je na mjestu nesreće

Djelatnici hitne medicinske pomoći iz vukovarske bolnice su brzo intervenirali, ali je 74-godišnjakinja preminula na mjestu nesreće

Jučer oko 17.30 sati u Borovu u Glavnoj ulici se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 74-godišnjakinja, izvijestila je policija, prenosi SiB. Vozač, 53-godišnjak iz Borova upravljao je osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pri čemu je naletio na 74-godišnju pješakinju dok su se oboje kretali cestom na kojoj se odvijao promet.

Djelatnici hitne medicinske pomoći iz vukovarske bolnice su brzo intervenirali, ali je 74-godišnjakinja preminula na mjestu nesreće. U međuvremenu oglasila se i PU vukovarsko-srijemska.

“Jučer 11. siječnja 2021. godine u 17,30 sati u Borovu, ulica Glavna, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 74-godišnjakinja. Djelatnici hitne medicinske pomoći iz OŽB Vukovar su brzo intervenirali te su dojavili da je 74-godišnjakinja odmah preminula.

Vozač, 53-godišnjak iz Borova je bez utjecaja alkohola u organizmu upravljao osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pri čemu je naletio na pješakinju dok su se oboje kretali prometnom cestom na kojoj se odvijao promet. Točnije, vozač nije prilagodio brzinu kretanja i gustoće prometa (pješakinja ispred sebe) zbog čega se nije pravodobno zaustavio pred svakom zaprekom, odnosno prema prometnom pravilu ili znaku.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru koja je odredila i obdukciju u NMB u Vukovaru. Protiv 53. godišnjaka je podnijeta kaznena prijava radi izazivanja prometne nesreće iz članka 227. stavak 2. KZ RH.”

Povratak na Net.hr