TRAGIČAN KRAJ

UMRLA STARICA KOJU SU PREGAZILI VATROGASCI: Vozilo joj je prešlo preko noge, danas je podlegla ozljedama

U četvrtak u 14.50 sati umrla je žena na koju je jučer poslijepodne prilikom intervencije u studentskom domu Cvjetno naselje naletjelo vatrogasno teretno vozilo, doznaje se u KBC-u Sestara milosrdnica.

Ispred zapaljenog paviljona 41-godišnji vozač specijalnog vatrogasnog vozila zadnjim desnim dijelom naletio je na 77-godišnju pješakinju koja je stajala na prilaznom kolniku paviljonu i pritom je teško ozlijedio, zbog čega joj je amputirana noga.

Bolnica je jutros izvijestila da se stradaloj 77-godišnjakinji pogoršalo stanje i da je njezin život ugrožen. Vozač vatrogasnog vozila zagrebačkih oznaka, neslužbeno se doznaje, podvrgnut je alkotestu koji je bio negativan.

VIDEO: UGAŠEN VELIKI POŽAR U STUDENTSKOM DOMU ‘CVJETNO’: Ozlijeđene tri osobe: ‘Vidjeli smo kako su oživljavali djevojku’

Požar je iz neutvrđenih razloga izbio u srijedu oko 15.15 sati u čajnoj kuhinji na drugom katu četvrtog paviljona studentskog doma, te se proširio na ostale prostorije, izvijestila je zagrebačka policija. Zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena je 28-godišnjaku i 22-godišnjaku.

Uzrok požara zbog kojeg su vatrogasci izašli na teren trebao bi biti utvrđen očevidom.

STUDENT HOSPITALIZIRAN, OZLIJEĐENOJ PROLAZNICI AMPUTIRANO STOPALO: U požaru studentskog doma izgorjelo 12 soba

 

Povratak na Net.hr