OBUSTAVLJENA POTRAGA

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Kod Lipika pronađeno tijelo 55-godišnjakinje

U Dobrovcu kod Lipika u subotu je pronađena mrtva 55-godišnja žena koja je prije dva dana nestala na tom području i za kojom je policija otvorila potragu

U petak 9. travnja 2021., u večernjim satima prijavljen je nestanak žene iz mjesta Dobrovac. 55-godišnjakinja se iz neutvrđenih razloga od kuće udaljila u četvrtak 8. travnja u popodnevnim satima.

U subotu je u Dobrovcu kod Lipika pronađena mrtva 55-godišnja žena koja je prije dva dana nestala na tom području i za kojom je policija otvorila potragu, priopćila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Tijelo žene pronađeno je prijepodne na području Dobrovca, a po osobnom opisu i izvršenom prepoznavanju odgovara osobi o čijem je nestanku policija jutros obavijestila javnost, navodi se.

Riječ je o 55-godišnjakinji koja se u četvrtak, 8. travnja, oko 18 sati udaljila s kućne adrese u Dobrovcu. Pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, te je tijelo prevezeno u bolnicu u Bjelovaru gdje će biti izvršena obdukcija, navode iz PU požeško-slavonske.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr