ŽENI NIJE BILO SPASA

TRAGEDIJA U HERCEGOVINI: Pijani 18-godišnjak terencem ubio pješakinju pa pobjegao s mjesta nesreće

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u nedjelju, u Ljubuškom, a 18-godišnji vozač, koji je ranije pobjegao s mjesta nesreće, sam se oko pet sati ujutro javio u PU Ljubuški.

Pješakinja (44) je poginula kada je na nju automobilom Land Rover naletio pijani 18-godišnji vozač u Ulici hrvatskih branitelja u Ljubuškom u nedjelju u 3.50 sati te pobjegao s mjesta nesreće, doznaje Bljesak.info.

”Smrtno je stradala E.L. (1973. godište), rođena u Skoplju, Makedonija, a nastanjena u Ulici fra Matije Divkovića u Ljubuškom”, izjavio je za taj portal glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Dražan Bošnjak.

Policajci koji su stigli na mjesto nesreće zatekli su beživotno tijelo žene uz desni rub kolnika u navedenoj ulici, a smrt je konstatirala ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ljubuški, a nešto više od sat vremena odkad se dogodila nesreća, policiji se dobrovoljno javio odbjegli mladić.

“Oko 5.00 sati u PU Ljubuški pristupio je L.G. (1999. godište) iz Proboja kod Ljubuškog koji je priznao da je uzrokovao prometnu nesreću. Alkotestom je utvrđeno da je L.G. imao koncentraciju od 2,0 g/kg alkohola u organizmu te je lišen slobode. Nakon kriminalističke obrade pušten je na slobodu, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu bit će dostavljeno Tužiteljstvu”, rekli su iz policije.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr