STRADALA TROČLANA OBITELJ

[FOTO] TRAGEDIJA KOD OSIJEKA: Dijete poginulo u stravičnom sudaru automobila i kamiona, majka i otac prebačeni u bolnicu

Dijete je od zadobivenih ozljeda preminulo u KBC-u Osijek

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se u srijedu uvečer dogodila između Josipovca i Petrijevaca, preminulo je dijete, a tri su osobe teško ozlijeđene, izvijestila je u četvrtak PU osječko-baranjska.

Nesreća se dogodila oko 18.15 sati kada je 49-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se državnom cestom D-34, iz Josipovca u smjeru Petrijevaca, u blizini raskrižja sa županijskom cestom ŽC-4068, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom.

Automobil se zarotirao i prešao na suprotni kolnički trak te je bočnim dijelom udario u prednji dio teretnog automobila, kojim je upravljao 47-godišnji vozač.

Operativno dežurstvo JVP Grada Osijeka dojavu o nesreći dobilo je već osam minuta nakon sudara. Javljeno im je kako je u nesreći sudjelovalo više vozila te da je nekoliko ozlijeđenih osoba. Na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca koju su morali izvlačiti dijete sa stražnjeg sjedišta automobila.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobili su 49-godišnji vozač te putnici u automobilu, 39-godišnjakinja i dječak, koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC). Neslužbeno se doznaje da se u osobnom automobilu nalazila tročlana obitelj, a policija će protiv vozača automobila nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

Povratak na Net.hr