OČEVID U TIJEKU

TRAGEDIJA KOD BEOGRADA: Srušio se sportski zrakoplov, poginule su dvije osobe

Prema neslužbenim saznanjima, nastradali muškarac i žena su iznajmili avion, a nastradali je, navodno, profesionalni pilot, rođen 1970.

Dvije osobe su poginule u padu sportskog zrakoplova koji se u srijedu navečer srušio u okolici Beograda, potvrdili su beogradskim medijima liječnici hitne pomoći u Beogradu.

Radio-televizija Srbije (RTS) objavila je da su u padu ultralakog zrakopolova u Zemun Polju poginuli mškarac i žena. Hitna pomoć je u 19,08 sati zaprimila poziv da se “srušio zrakopolov u blizini aerodroma 13. svibanj”, koji se nalazi pored pruge Beograd-Novi Sad, kod Zemun Polja. Pista tog aerodroma je travnata, paralelna s prugom i od tračnica je udaljena 70 metara, navedeno je na web stranici tog aerodroma. Identitet nastradalih, uzrok pada zrakopolova i više detalja o ovoj nesreći za sada nije poznato, a policija je blokirala mjesto nesreće i očevid je u tijeku. Prema neslužbenim saznanjima, nastradali muškarac i žena su iznajmili avion, a nastradali je, navodno, profesionalni pilot, rođen 1970.

Povratak na Net.hr