banner

KAPORTAL

TEŠKO STRADALA MLADA ŽENA U KARLOVCU: Nesreću je skrivio pijani vozač bez položenog vozačkog ispita

U prometnoj nesreći 32-godišnjakinja zadobila je teže ozljede dok je 44-godišnjak lakše ozlijeđen

Na karlovačkom području jučer u jutarnjim satima dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 32-godišnja žena. Kako prenosi KAportal, nesreću je mrtav-pijan skrivio 44-godišnji muškarac koji nikada nije položio vozački ispit.

Jučer u 9:15 sati u Karlovcu, u naselju Zagrad, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,64 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao je 44-godišnjak i kretao se u smjeru naselja Kalvarija.

U kretanju osobnim automobilom nije se držao što bliže desnom rubu kolnika već je u jednom trenutku lijevom stranom vozila prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka

Tim vozilom je iz suprotnog smjera dolazila 32-godišnjakinja te je od jačine udarca osobni automobil s vozačicom odbačen udesno van kolnika, gdje je stražnjim desnim dijelom udario u betonsku ogradu, opisali su iz policije.

U prometnoj nesreći 32-godišnjakinja zadobila je teže ozljede dok je 44-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

ALKOHOL IM POMUTIO MOZAK: Dvojica Splićanina se prvo pijani potukli u stanu, sukob nastavili u autu pa izletjeli s ceste

Povratak na Net.hr