UŽAS KOD ZADRA

TEŠKE POSLJEDICE SUDARA: Preminula mlada vozačica, njezina malena kći još se bori za život

Vozačica, koja se 24. rujna u Poljica Brigu sudarila s kamionom, preminula je u zadarskoj bolnici, a njezina petogodišnja kći još se bori za život u Splitu.

Dvanaest dana nakon teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti u mjestu Poljica Brig, u zadarskoj bolnici bitku za život izgubila je 33-godišnja A.P. iz Vrsi, piše Zadarski.hr.

Teške ozljede u prometnoj nesreći zadobilo je i njezino dvoje djece, 11-godišnji dječak te 5-godišnja djevojčica koja se i dalje, zbog ozljeda glave, bori za život u splitskoj bolnici. Mališan je, pak, kao i majka, bio hospitaliziran u Zadru, no on je izašao iz bolnice.

Nesreća se dogodila 24. rujna, kada je na županijskoj cesti u mjestu Poljica Brig došlo do sudara osobnog automobila kojim je upravljala 33-godišnjakinja i teretnog vozila daruvarskih registracija. Vozačica je, navodno zbog neočekivanog otvaranja zračnog jastuka, naglo kočila i prešla u suprotni kolnički trak, te se izravno sudarila s teretnjakom kojim je upravljao 35-godišnjak. On je u nesreći zadobio lakše ozljede.

MAJKA I NJENA KĆER (5) BORE SE ZA ŽIVOT: U stravičnom sudaru automobila i kamiona četvero ozlijeđenih

Povratak na Net.hr