STARIJA SESTRA POGINULA

TEŠKA NESREĆA: Liječnici se bore za život petogodišnje djevojčice nastradale kod Otočca

Liječnici u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti bore se za život djevojčice čija je 15-godišnja sestra u nedjelju oko 11 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Otočca, dok se njihovi roditelji i osmogodišnji brat oporavljaju u ogulinskoj bolnici.

Dežurna liječnica Branka Bićanić u ranim je večernjim satima rekla Hini da je petogodišnja djevojčica prevezena u Zagreb u Kliniku za dječje bolesti, radi adekvatnijeg liječenja.

Ozljede još uvijek opasne po život

“Njezini roditelji i brat su stabilni i dobro se oporavljaju kod nas, a djevojčica je zadobila ozljede koje su u ovom trenutku još uvijek opasne po život”, rekla je doktorica Bićanić.

Prema njezinim riječima, nastradala obitelj je iz Albanije, s boravištem u Sloveniji.

Otac izgubio nadzor nad vozilom

Kako se doznaje u ličko-senjskoj Policijskoj upravi, na  137. km autoceste Zagreb-Split, blizu Otočca, 50-godišnji vozač automobila slovenskih registarskih oznaka izgubio je kontrolu nad vozilom, izletio i prevrnuo se na krov. S njime u vozilu bila je 42-godišnja supruga i troje maloljetne djece.

“Kroz provedeni očevid nije se utvrdio uzrok zbog kojeg je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, tako da će se vjerojatno provoditi još dodatna vještačenja”, najavila je glasnogovornica PU ličko-senjske Naja Brozičević.

NESREĆA NA A1: Poginula djevojka od 15 godina, ozlijeđene četiri osobe, jedno dijete teže

Povratak na Net.hr