NASTAVLJENO SUĐENJE

TARIK I LEJLA FILIPOVIĆ SVJEDOČILI PROTIV BIVŠE SPREMAČICE: On ju je optužio za krađu, a ona mu odbrusila: ‘Dobar si glumac’

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje Anici Jurilj (50), bivšoj spremačici u domu poznatih supružnika, Tarika i Lejle Filipović.

Filipovići tuže bivšu spremačicu tvrdeći da im je ukrala zlatninu u vrijednosti oko 150 tisuća kuna, a Jurilj kaže da se ne osjeća krivom.

Tarik kaže da im je spremačica priznala krađu

Na početku svoga iskaza, pišu 24 sata, Tarik Filipović je kazao kako je odgajan da govori samo istinu.

“Gospođu smo zaposlili na preporuku i bila je vrijedna. Sve je bilo u redu do mog rođendana 2013. kada je Lejlina majka primjetila da joj je otuđeno 100 kanadskih dolara i prsten s briljantom vrijedan oko 5.000 eura koji je dobila od brata”, kazao je Filipović te dodao kako su ubrzo shvatili da im nedostaje petnaestak zlatnih dukata, vjenčano prstenje vrijedno 10.000 kuna, narukvice, ogrlice i druge vrijednosti iz garderobnog ormara u spavaćoj sobi.

Među navodno otuđenim stvarima je i dukat s likom Napoleona koji je Filipoviću darovao Ćiro Blažević, kojeg je mnogo puta imitirao.

Budući da im je sav taj nakit bio darovan, Filipović je kazao kako on i supruga nemaju račune.

“Mislili smo sve gospodski riješiti pa smo gospođu pozvali na kavu. Kada smo je upitali za krađu, ona je posivila. Tresla se, vilica joj se grčila i gledala je u pod. Plakala je i sve priznala. Rekla je da njezin suprug ima problema s kamatarima”, kazao je Tarik.

‘NISAM POKRALA TARIKA I LEJLU’: Ovo je čistačica optužena da je slavnom paru ukrala skupocjeni nakit i novac, počelo je suđenje

“Javili su mi se i drugi koje je pokrala”

Na kraju iskaza, glumac i voditelj okrenuo se prema bivšoj spremačici te rekao da je prvi puta nakon četiri godine gleda u oči. Ona je tijekom njegovog iskaza odmahivala glavom. Kazala je kako se u međuvremenu nije zaposlila te ponovila da se ne smatra krivom.

“Nemam komentara. Mogu samo reći da je Tarik jako dobar glumac”, srdito je rekla.

On je na to kazao kako su mu se javljali i drugi ljudi tvrdeći da je Jurilj i njih opljačkala.

“Javili su mi se ugledni režiser i glazbenik te još neke obitelji kojima je otuđila novce. Samo je njima vratila, pa nisu dizali tužbu”, kazao je.

Suđenje je odgođeno do konca studenoga kada bi iskaz trebala dati majka Lejle Filipović, Fehima Šehović, koja je ovoga puta bila spriječena bolešću.

POKRALA TARIKA I LEJLU FILIPOVIĆ: Kod njih je krenula raditi 2010., a onda se počela ponašati čudno…

Povratak na Net.hr