SNIMILE IH KAMERE

TAKSISTU U ZAGREBU NOŽEM PREREZALI TETIVE: Policija traga za mladićima koji su na okrutan način htjeli doći do novca

Tijekom vožnje u Folnegovićevom naselju, mladići su taksistu prislonili nož pod vrat te zatražili novac

Dvojica su napadača u srijedu oko 7 sati ujutro teško ozlijedila taksista Radio Taxija Zagreb prerezavši mu tetive na jednoj ruci. Policija sumnja kako su se htjeli domoći novca.

Dvojica mladića došla su oko 7 sati ujutro pred Radio Taxi Zagreb u Ulici Božidara Magovca 55 u Travnom te počela bacati kamenčiće u prozore. Ubrzo je jedan od djelatnika otvorio prozor te ih upitao zašto to rade, a oni su odgovorili kako trebaju taksi. Pozvan im je najbliži slobodni taksist B.Č.

Napali ga tijekom vožnje

Tijekom vožnje u Folnegovićevom naselju, mladići su taksistu prislonili nož pod vrat te zatražili novac. Ovaj im se suprotstavio te su ga muškarci porezali nožem i presjekli mu tetive na ruci, neslužbeno doznaje Jutarnji. Potom su pobjegli iz vozila.

Htjeli su novac

Taksist je obavijestio dispečerski centar o napadu te je brzo stigla Hitna pomoć, ali i policija koja se dala u potragu ta napadačima. Policija posjeduje kvalitetnu snimku dvojice mladića koji su napali taksista, no ne otkrivaju detalje kako ništa ne bi omelo istragu koja je u tijeku. Pretpostavljaju da je motiv napada na taksista želja mladića da se domognu novca.

Predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Grad Zagreba, Jozo Kovačević, kaže kako su taksisti u posljednje vrijeme izloženi fizičkom nasilju te je izrazio nadu da će policija brzo otkriti napadače.

Povratak na Net.hr