OD RANIJE POZNATI POLICIJI

TAJANSTVENA SMRT NA PAPUKU POSTAJE JOŠ ČUDNIJA: ‘Bili su nedovoljno dobro odjeveni za ovu hladnu planinu. Pitanje je u kakvim su okolnostima skončali’

‘Neslužbene priče su da su možda dovedeni ovdje kao neka osveta, kazna. Pa su sami pokušali vratiti se’

Na Papuku su proneđena dva smrznuta muškarca iz okolice Požege. Njihov nestanak nitko nije prijavio, a pronađeni su slučajno dok je zimska služba od nanosa snijega čistila dionicu ceste Velika-Papuk. Ralicom su pomaknuli jedno tijelo, da bi se potom 3 kilometara dalje pronašlo i drugo. Otklonjena je mogućnost da se radi o migrantima, iako se na to prvo posumnjalo jer su pronađeni muškarci bili odjeveni neprikladno vremenskim uvjetima na planini i bez dokumenata.

Misterij smrti dvojice muškaraca policija još nije otkrila. S najnovijim informacijama u RTL Danas javio se reporter Boris Mišević. “Ono što se zna je da su od prije bili poznati policiji, zna se da su imali 26 i 38 godina, zna se da su iz okolice Požege. Zna se i gdje su pronađeni. Jednog je otkrila ralica. Drugo tijelo je nađeno tri kilometra dalje. Ono što je čudno je da su nađeni nedovoljno dobro odjeveni za ovu planinu, surovu i hladnu planinu. Sada je trenutno minus 5. Mi smo došli uz pomoć HGSS-a”, kazao je reporter.

“Obojica su imali plitke tenisice, jedan je imao samo gornji dio trenirke. Pitanje je u kakvim su okolnostima skončali. Neslužbene priče su da su možda dovedeni ovdje kao neka osveta, kazna. Pa su sami pokušali vratiti se. Obdukcija jednog tijela je bila danas. obdukcija drugog tijela je sutra. Pa će se onda znati uzrok smrti”, dodao je na kraju Boris Mišević.

DETALJI TRAGEDIJE NA PAPUKU: U šumi pronađena smrznuta tijela dvojice muškaraca. Jedan je imao 26, a drugi 38 godina

DVA SMRZNUTA TIJELA PRONAĐENA NA PAPUKU: Nalazila su se u blizini vojne baze, policija pretražuje teren

Povratak na Net.hr