banner

PREVEZLI GA U BOLNICU

SUSJEDI MU SPASILI ŽIVOT: Imoćanina nisu vidjeli dva dana pa pozvali policiju – pronašli ga u teškom stanju, ali živog

Obzirom da se iz kuće na pozive policije nitko nije odazivao, pozvani su vatrogasci uz čiju pomoć su policajci ušli u kuću

Građani Imotskog dobili su pohvalu Splitsko-dalmatinske policije nakon sinoćnjeg događaja koji je, bez reakcije Imoćana, mogao završiti tragično.

Naime, kako javljaju iz policije, sinoć su oko 20:40 u Postaji granične policije Imotski zaprimili dojavu zabrinute osobe koja je rekla kako dva dana nije vidjela poznanika. Osoba je zamolila da policije dođe i napravi provjeru. Policija je u kući pronašla čovjeka u izrazito lošem stanju, ali još uvijek živog.

“Policijski službenici su odmah došli na adresu stanovanja. Utvrdili su iz razgovora sa susjedima da se osoba ne javlja iz kuće, niti odgovara na telefonske pozive. S obzirom da se iz kuće na pozive policije nitko nije odazivao, pozvani su vatrogasci uz čiju pomoć su policajci ušli u kuću.

U kući je pronađen muškarac koji je bio živ, ali u izrazito lošem zdravstvenom stanju radi čega su policijski službenici odmah pozvali djelatnike hitne medicinske pomoći. Liječnik je obavio pregled osobe i odlučio da se isti preveze u bolnicu u Splitu. Temeljem inicijative zabrinutih susjeda, žurne službe su u ovom slučaju odmah poduzele sve kako bi osobi bila pružena neophodna liječnička pomoć”, naveli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Policija je pohvalila reakciju građana koji su zatražili njihov dolazak i tako spasili ljudski život.

Povratak na Net.hr