UMRO NASILNOM SMRĆU

SUSJEDI MLADOG KARLOVČANINA U NEVJERICI: ‘Bio je tih i dobar, ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo’

Jučer rano ujutro ispred stambene zgrade u karlovačkoj četvrti Luščić pronađeno je tijelo 23-godišnjeg Tomislava Blaževića, čija je smrt zasad prilično tajanstvena. Poznato je samo kako je mladić skončao nasilnom smrću, a više će otkriti obdukcija. Mještani Logorišta, nekoliko kilometara udaljenog od središta Karlovca i mjesta mladićeve smrti, šokirani su viješću o njegovoj smrti.

Mladić je imao stan u karlovačkoj četvrti Grabrik, koja se nalazi u blizini mjesta gdje je pronađeno njegovo tijelo. Tamo je otišao i večer prije smrti.

SUSJEDI OTKRILI NOVE DETALJE MISTERIOZNE SMRTI MLADIĆA, A OGLASIO SE I NJEGOV OTAC: ‘Udarao je po vratima, tražio je jednu obitelj’

‘Bio je tako tih i dobar. Prošli tjedan sam ga vidjela dok je brao grožđe s brajde. Mislim da je u petak otišao u stan jer je na leđima ponio ruksak. Ne mogu vjerovati da se ovako nešto strašno dogodilo’, ispričala je mještanka za 24sata.

Misteriozni detalji smrti

Njezini sumještani su također u šoku, informacije o tome kako je preminuo i što je tome prethodilo izazivaju jezu.

luscic

On je navodno u noći na utorak, između 3 i 4 sata, nasumično zvonio na nekoliko stanova. Jedna od stanarki ispričala je kako joj je Tomislav zvonio na vrata i hitno tražio jednog muškarca, dok je druga kazala kako je njezin suprug oko 4 sata u noći ispred zgrade čuo buku i tupe udarce.

STRAVA U KARLOVCU: Na pločniku pronađeno mrtvo tijelo mladića: ‘Čuli smo buku i viku…’

Nitko od stanara zgrade ispred koje je pronađeno tijelo nije poznavao mladića. Živio je u Logorištu s ocem i bakom. Majka mu je poginulo prije 15 godina u naletu vlaka. Otac nema pojma što se dogodilo i zašto je njegov sin stradao na takav način.

Susjedi govore kako su mladića slabo poznavali, ali da im se čini kako je riječ o tihom i mirnom mladiću.

Povratak na Net.hr